Lejligheden

Skøn og hyggelig ferielejlighed på 67 m2 i Cassone, en lille middelalderlandsby lige udenfor Malcesine sul Garda.

Lejligheden er beliggende på 2. sal i Rensidenza Candor, en ejendom med ca. 25 ejerlejligheder primært ejet af Italienere.  Lejligheden har 2 soveværelser, toillet/badeværelse, stue, køkken og terrasse. Dejlig fælles swimmingpool med lav børnedel, sø udsigt og pragtfuld beliggenhed. Der er plads til fem + 1 opredning i lejligheden, som er ideel til en familie eller to par

På billedet ovenfor er det den øverste lejlighed længst til venstre i den rødlige sektion. Man kan se et relief som hænger på balkongen. 

Stuen

Lejligheden indeholder en stor stue med fjernsyn, sove sofa med plads til 2 samt spisebord med udtræk som giver plads til 6 personer.

Køkkenet

Køkkenet som blev renoveret færdig i foråret 2023 er placeret med åben adgang til stuen. Her er alt hvad der skal bruges til at lave dejlige Italienske retter, eller hentet brød, ost og pølse med god rødvin som kan nydes i stuen eller ude på balkonen.

Soveværelse 1

Det store soveværelse indeholder en dobbeltseng, udgang til balkongen. I soveværelset er ligeledes stort garderobeskab samt kommode til opbevaring.

Soveværelse 2

Det lille soveværelse er udstyret med en køjeseng, som er en dobbeltseng nederst.

Badeværelset

I lejlighedens badeværelse findes også vaskemaskine, ud over toilet og bruser

Dette skal du være opmærksom på!

Det er en privat lejlighed hvor du/i ikke har mulighed for tilkøb af serviceydelser. Det betyder du selv skal gøre rent når lejligheden fraflyttes. Hvis muligt, bedes medbragt sengetøj. Der er vaskemaskine i lejligheden, men der bliver ikke skiftet/vasket sengetøj. 

Hvordan er det at bo her.

Det er ikke som at bo på Hotel. Her bor du primært med italienere, som bruger deres lejlighed som weekend og feriebolig. Du vil derfor opleve siesta, raslen med kødgryderne og lokal hygge omkring poolen